Ole maketi ole afifiina o mea taumafa suavai ole a faʻaauau pea ona faʻatupulaia tele le tau ile lumanaʻi

Ole manaoga ole lalolagi mo le afifiina o vai na latalata ile US$428.5 piliona ile 2018 ma ua faamoemoe e sili atu ile US$657.5 piliona ile 2027. O le suia o amioga a tagata faatau ma le faateleina o le femalagaiga o le faitau aofaʻi mai nuu i tua i le taulaga o loʻo faʻauluina le maketi o afifi vai.

O le afifiina o vai e masani ona faʻaaogaina i meaʻai ma meainu ma falemaʻi vailaʻau e faʻafaigofie ai le felauaiga o oloa vai ma faʻateleina le ola o oloa.
O le faʻalauteleina o falemaʻi vailaʻau ma meaʻai ma meainu o loʻo faʻateleina ai le manaʻoga mo le afifiina o vai.

I atunuʻu atinaʻe e pei o Initia, Saina ma le Gulf States, o le faʻatupulaia o popolega ile soifua maloloina ma le tumama o loʻo faʻaosoina ai le taumafaina o mea faʻavae vai.E le gata i lea, o le faʻateleina o le taulaʻi atu i ata faʻailoga e ala i le afifiina ma le suia o amioga a tagata faʻatau e faʻamoemoeina foi e faʻauluina le maketi o afifi vai.E le gata i lea, o le maualuga o tupe teu faʻafaigaluega ma le faʻatupulaia o tupe maua a le tagata lava ia e ono faʻaosoina ai le faʻatupulaia o le afifiina o vai.

I tulaga o ituaiga oloa, afifiina malosi na maua ai le tele o sea o le maketi o le afifiina o vai i le lalolagi i tausaga talu ai nei.O le vaega faʻapipiʻi malosi e mafai ona vaevaeina atili i pepa malo, fagu, apa, paʻu ma koneteina.O le tele o maketi o loʻo faʻatatau i le maualuga o le manaʻoga mo le afifiina o vai i totonu o meaʻai ma meainu, vailaʻau ma le tausiga o le tagata lava ia.

I tulaga o le afifiina ituaiga, o le maketi afifiina vai e mafai ona vaevaeina i fetuutuunai ma mautu.Ole vaega ole afifiina fetuutuunai e mafai ona fa'avasega atili i ata tifaga, taga, taga, taga fa'atusa ma isi.O lo'o fa'aogaina lautele le afifiina o taga vai mo vai, fasimoli vai ma isi mea tau tausiga fale ma e tele sona a'afiaga i le maketi atoa mo oloa.O le vaega faʻapipiʻi malosi e mafai ona faʻavasega atili i pepa malo, fagu, apa, paʻu ma koneteina, ma isi.

I le tulaga faʻapitoa, o le maketi o loʻo faʻapipiʻiina vai e vaevaeina i totonu o le afifiina o le aseptic, faʻapipiʻiina o le atemosifia suiga, faʻapipiʻi masini ma le afifiina atamai.

I tulaga tau alamanuia, o meaʻai ma meainu faʻaiʻuga maketi e sili atu i le 25% o le maketi o le afifiina o vai i le lalolagi atoa.Ole maketi fa'ai'u o mea'ai ma meainu e maua ai se fa'asoa sili atu.
Ole maketi ole vaila'au o le a fa'ateleina fo'i le fa'aogaina o pusa vai i totonu o oloa fa'atau oloa, lea o le a fa'aosofia ai le tuputupu a'e o le maketi o afifi vai.Ole tele o kamupani vaila'au e masani ona fa'alauiloa a latou oloa e ala i le fa'aogaina o pusa vai.


Taimi meli: Aukuso-31-2022