O maketi ketchup i le lalolagi e faʻamoemoe e faʻaauau pea le faʻatupulaia

Faʻateleina le faʻaaogaina i totonu o meaʻai ma meainu, o le faʻatupulaia o le ketchup alamanuia e mafua ona o le fiafia o tagata faʻatau mo meaʻai vave i Sisifo ma suiga o meaʻai i le lalolagi atoa.

E le gata i lea, o le maketi o le lalolagi e faʻamoemoe e faʻatupulaia ona o le faʻatupulaia o le faitau aofaʻi o tagata, faʻateleina tupe maua faʻaaogaina ma taulaga i le lalolagi atoa.O le fa'atupula'ia o le mana'oga mo le ketchup fa'aola o lo'o fa'atauva'a ai le fa'atauina o le ketchup ona o popolega i le soifua maloloina o le lalolagi atoa ma le fa'alauteleina o le silafia e tagata fa'atau i ona aoga.

Avetaavale o le tuputupu aʻe o maketi O le faʻatupulaia o le lauiloa o oloa saunia-to-ai (RTE), o le maketi o loʻo faʻauluina e le faʻatupulaia o le manaʻoga o le lalolagi mo meaʻai saunia-e-ai (RTE), aemaise lava i le tupulaga meleniuma.Fritters, pizzas, sandwiches, hamburgers ma Chips o loʻo manuia uma mai le faʻaopoopoga o ketchup.
O le suia o le olaga fa'atau, fa'ateleina le malosi fa'atau ma filifiliga o mea'ai ua fesoasoani i le fa'alauteleina o le maketi.E fiafia tagata fa'atau mea'ai ma meainu e saunia vave e mafai ona 'ai pe a alu.O le fa'ateleina o le fa'aogaina o mea'ai ua saunia ma fa'ato'a saunia ona o le fa'atupula'ia o le faitau aofa'i o tagata faigaluega ma le pisi o fa'atulagaga ua matua a'afia ai le mana'omia o mea'ai pei o le ketchup.
O loʻo maua le paʻu tamato i apa, fagu ma ato, lea ua faʻateleina ai le faʻaogaina ma o lea e manaʻomia ai.O le faʻatupulaia o le manaʻoga mo le faʻapipiʻiina ma le matagofie o oloa gaosi tamato o loʻo faʻaosoina le atinaʻeina o pusa tamato.O le laina tuusao e foliga mai o le a tumau pea le taʻutaʻua i le vaitaimi o faʻataʻitaʻiga ona o le faʻaleleia atili o fesoʻotaʻiga o fesoʻotaʻiga i le lalolagi atoa.
Va'aiga Fa'aitulagi I luga o le fa'avae o le itulagi, ua vaevaeina le maketi i Amerika i Matu, Europa, Asia Pasefika, Latina Amerika, ma Sasa'e Tutotonu ma Aferika.O tagata i Amerika i Matu e sili ona latou fiafia i le ketchup nai lo isi sosi ma mea manogi, ma toetoe lava o aiga uma i le US latou te faʻaaogaina ketchup, e oʻo atu ai i le faʻatupulaia o maketi.
I le aotelega, o le maketi ketchup o le a faʻaauau pea ona tupu i le lumanaʻi ma e ala i le faʻaopoopoga o le ketchup packaging maketi o le a faʻaauau pea ona tupu.


Taimi meli: Sep-06-2022