Sauniga Fetufa'aiga A'oa'oga Ata - Fa'aulu i le Sami Ita

O se auala fou lenei e aoao ai.E ala i le matamata i ata i luga o autu faʻapitoa, lagona le uiga o loʻo i tua o le ata, lagona mea moni na tutupu i le tagata faʻataʻitaʻi, ma tuʻufaʻatasia o tatou lava tulaga moni.O le a se mea na matou aoaoina? O le a sou lagona?

O le Aso Toonai na tea nei, na matou faia ai le uluai ata tifaga aʻoaʻoina ma fefaʻasoaaʻi sauniga ma filifilia se mea e sili ona mataʻutia ma faʻaosofia - "The Diver of the Furious Sea", lea e faʻamatala ai le tala ia Carl Blasch, o le tagata uli uliuli muamua o le sami loloto i le talafaasolopito o le US. Neivi.Talatuu a Er.

O le tala na faamatalaina i lenei ata e matua faateia lava.O le tagata autu o Karl e le'i gauai atu i lona taunuuga ma e le'i galo lona faamoemoega muamua.Mo lana misiona, na ia talepeina le faailoga tagata ma manumalo i le faʻaaloalo ma le faʻamaonia i lona faamaoni ma lona malosi.Fai mai Karl o le neivi e le o se galuega mo ia, ae o se mamalu.I le faaiuga, sa faaalia e Carl lona tutumau tulaga ese. E oo lava i le le atoatoa o le tino, sa ia talepeina le pa, tu i luga, ma oo i le iuga. O le vaaia o lenei mea, e toatele uo na soloi leoa o latou loimata.Ina ua uma le tifaga, sa tutu i luga tagata uma e lauga.O ā mea ua tatou aʻoaʻoina?Ina ua mae'a le fa'asoaga, sa matou faia fo'i se su'esu'ega la'ititi e va'ava'ai i mea ua ausia e tagata uma ma o latou manatu i lenei auala fou e a'oa'o ai.Fai mai tagata uma o le aʻoaʻoina i lenei auala, faʻafiafiaga ma faʻafiafiaga, aʻo malolo, na lagona foi le taua o le olaga ma le uiga o le misiona. Ia tatou feagai ma le aʻoaʻoina ma se mafaufau lelei ma foliga i le lumanaʻi ma alualu i luma faʻatasi.E ui o le olaga o le a feagai ma le tele o faigata ma faʻalavelave, pe a e talitonu ia te oe lava, e mafai ona e talepeina pa puipui ma faʻaosofia avanoa e le gata.Ou te faamoemoe e mafai e tagata uma ona talitonu ia i latou lava ma agai i luma ma le lototele.

CMORE-tala fou01
CMORE-tala fou02

Taimi meli: Me-23-2022